Storytelling: de kracht van een sterk verhaal

Ga jij voor een website die overtuigt? Die er niet alleen goed uitziet, maar ook iets te vertellen heeft? Wil je je onderscheiden van de massa met een waardevol verhaal? Is online content schrijven voor jou een echte opgave? Als copywriter vertel ik jouw verhaal, zodat jij je kan concentreren op jouw business.

Verover het hart van je doelgroep

Natuurlijk weet je als ondernemer zelf heel goed waar je voor staat. Waarom klanten bij jou moeten aankloppen en niet bij je collega.
Die boodschap in woorden neerschrijven, dat is een ander paar mouwen ... Je weet perfect wat je wil vertellen, maar dat blanco blad blijft je aanstaren. Over jezelf schrijven, het is niet makkelijk.

Toch is online content dé manier om het verschil te maken. Met boeiende blogartikels, krachtige webcopy, heldere productomschrijvingen en inspirerende social media posts verover je het hart van je doelgroep. Je neemt ze mee in het verhaal achter jouw dienst of product.

Content marketing

Als freelance copywriter ga ik samen met jou op zoek naar dat verhaal. En vertaal ik het naar overtuigende online copy, op maat van je doelgroep. Volgens de regels van de SEO-kunst, uiteraard. Vanaf nul of op basis van jouw eigen teksten, die we samen optimaliseren.

Door in te zetten op (digitale) content marketing leert je doelgroep jouw bedrijf kennen, win je vertrouwen en verrijk je je website met sterke copy:

  • blogs
  • whitepaper of e-book
  • nieuwsbrieven
  • klantengetuigenissen
  • LinkedIn-publicatie
  • ...

Ga jij voor een sterk online verhaal?

Contacteer mij