Blog

Help, wat vertel ik op mijn website!?

01/12/2023 - 10:25

Als ondernemer is een website op vandaag een absolute must. Oké, maar wat moet daar dan precies op staan? Wat als je inspiratie je in de steek laat en het witte scherm je blijft aanstaren? Ik deel graag enkele gouden tips!

Lees meer

Wat is een copywriter?

27/09/2023 - 11:20

Copywriter, tekstschrijver, storyteller … Het heeft iets met schrijven, tekst en verhalen te maken. Maar wat is het nu precies?

Lees meer

De 4 cruciale ingrediënten van een sterk verhaal

10/02/2023 - 11:07

We houden allemaal van een goed verhaal. Zo eentje dat blijft hangen, waar je regelmatig aan terugdenkt en dat je vol vuur doorvertelt aan iedereen die het horen wil. Dankzij storytelling profiteert ook jouw business van de kracht van een sterk verhaal en vindt jouw ideale klant als vanzelf de weg.

Lees meer

7 tips voor een website die scoort in Google

20/11/2020 - 11:34

Je investeerde in een nieuwe website, technisch én grafisch een pareltje. Laat die klanten nu maar komen! Toch word je online niet gevonden en verschijn je in de zoekresultaten van Google pas op pagina 4 … Hoe krijg je meer, en vooral de juiste, bezoekers op je website?

Lees meer

Waarom je als ondernemer moet stoefen

02/09/2020 - 10:15

“Stoefen met jezelf, mag dat wel?” Het is een vraag die ik vaak krijg van klanten. Het antwoord is uiteraard volmondig “ja!”. Sterker nog, als ondernemer is stoefen een absolute must. Zolang je het op de juiste manier doet. Hoe? Dat vertel ik je in deze blog, aan de hand van 5 concrete tips.

Lees meer
Abonneren op Blog

Een freelance copywriter zonder blog is als een schilder zonder verf. Op deze blog schrijf ik dan ook regelmatig iets neer. Over wat me bezighoudt, over mijn job, over mijn leven. Omdat ik het schrijven niet kan laten. En omdat ik overtuigd ben van de meerwaarde van goede content op het web. Leuk dat je even meeleest!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op de nieuwsbrief