Blog

7 tips voor een website die scoort in Google

20/11/2020 - 11:34

Je investeerde in een nieuwe website, technisch én grafisch een pareltje. Laat die klanten nu maar komen! Toch word je online niet gevonden en verschijn je in de zoekresultaten van Google pas op pagina 4 … Hoe krijg je meer, en vooral de juiste, bezoekers op je website?

Lees meer

Waarom je als ondernemer moet stoefen

02/09/2020 - 10:15

“Stoefen met jezelf, mag dat wel?” Het is een vraag die ik erg vaak krijg van klanten. Het antwoord is uiteraard volmondig “ja!”. Sterker nog, als ondernemer is stoefen een must als je gezien wil worden. Zolang je het op de juiste manier doet. Hoe je dat dan concreet aanpakt? Dat vertel ik je in deze blog.

Lees meer

Doelgroepmarketing: wilde en rustige kastanjes

19/11/2017 - 15:20

De herfst. Als je de sociale media mag geloven, is het voor heel wat mensen hét mooiste seizoen. De geuren en kleuren in het bos, schattige paddenstoelen die de kop opsteken, na een lange strandwandeling gezellig opwarmen bij een warme chocolademelk … Je zou er bijna lyrisch van worden. Persoonlijk vind ik de herfst maar niks. Bomen die troosteloos hun bladeren verliezen, korter wordende dagen, koude avonden waarop je weigert om (nu al!) de verwarming aan te steken en dus met een extra trui voor de tv zit te rillen. Donker, duister, dor. Echt niets voor mij. Geef mij maar de lente: voor het eerst in maanden terug met de blote voeten in het gras en uitkijken naar de eerste paasbloemen. De natuur wordt wakker uit z’n winterslaap. En ik ook …

Lees meer

Een nieuwe huisstijl: ready for the next level

31/01/2017 - 14:18

Het is zoals de eerste dag waarop je met je nieuwe jas, waarvoor je maanden hebt gespaard, de straat op gaat. Niemand die het ziet, maar je voelt je fantastisch. Fier als een pauw en vol zelfvertrouwen stap je met opgeheven hoofd en stevige tred door de mensenmassa. Ergens diep vanbinnen hoop je zelfs dat iemand het ziet en je feliciteert met je excellente keuze. Want zo voelt het ook. Die nieuwe huisstijl, die zit je als gegoten!

Lees meer

To blog or not to blog

05/09/2016 - 16:06

Blogs: ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Iedereen die iets te vertellen heeft, of daar toch zelf van overtuigd lijkt, voelt de onweerstaanbare drang om alles neer te schrijven in een blog. In het begin stond ik er wat sceptisch tegenover. Toch hebben ze allemaal iets gemeen: ze brengen verhalen uit de eerste hand. Recht uit het hart. Vaak als reactie op een gebeurtenis, iets uit de actualiteit of iets wat onverwacht het pad van de schrijver heeft gekruist. Met woorden als wapen. En laat woorden nu net datgene zijn waaraan ik mijn hart heb verloren.

Lees meer
Abonneren op Blog

Een freelance copywriter zonder blog is als een schilder zonder verf. Op deze blog schrijf ik dan ook regelmatig iets neer. Over wat me bezighoudt, over mijn job, over mijn leven. Omdat ik het schrijven niet kan laten. En omdat ik overtuigd ben van de meerwaarde van goede content op het web. Leuk dat je even meeleest!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op de nieuwsbrief