Blog

De cruciale ingrediënten van een sterk verhaal

10/02/2023 - 11:07

We houden allemaal van een goed verhaal. Zo eentje dat blijft hangen, waar je regelmatig aan terugdenkt en dat je vol vuur doorvertelt aan iedereen die het horen wil. Dankzij storytelling profiteert ook jouw business van de kracht van een sterk verhaal en vindt jouw ideale klant als vanzelf de weg.

Lees meer

7 tips voor een website die scoort in Google

20/11/2020 - 11:34

Je investeerde in een nieuwe website, technisch én grafisch een pareltje. Laat die klanten nu maar komen! Toch word je online niet gevonden en verschijn je in de zoekresultaten van Google pas op pagina 4 … Hoe krijg je meer, en vooral de juiste, bezoekers op je website?

Lees meer

Waarom je als ondernemer moet stoefen

02/09/2020 - 10:15

“Stoefen met jezelf, mag dat wel?” Het is een vraag die ik vaak krijg van klanten. Het antwoord is uiteraard volmondig “ja!”. Sterker nog, als ondernemer is stoefen een absolute must. Zolang je het op de juiste manier doet. Hoe? Dat vertel ik je in deze blog, aan de hand van 5 concrete tips.

Lees meer

8 tips voor een knaller van een call-to-action

09/05/2018 - 17:44

Je hebt werk gemaakt van een goede online vindbaarheid, sterke content en een aanbod om duimen en vingers bij af te likken. Potentiële klanten vinden de weg naar je website. En nu? Hoe overtuig je ze om actie te ondernemen, om te converteren? Met de juiste call-to-action! Met deze 8 concrete tips schrijf je een call-to-action die werkt.

Lees meer

Doelgroepmarketing: wilde en rustige kastanjes

19/11/2017 - 15:20

De herfst. Als je de sociale media mag geloven, is het voor heel wat mensen hét mooiste seizoen. De geuren en kleuren in het bos, schattige paddenstoelen die de kop opsteken, na een lange strandwandeling gezellig opwarmen bij een warme chocolademelk … Je zou er bijna lyrisch van worden. Persoonlijk vind ik de herfst maar niks. Bomen die troosteloos hun bladeren verliezen, korter wordende dagen, koude avonden waarop je weigert om (nu al!) de verwarming aan te steken en dus met een extra trui voor de tv zit te rillen. Donker, duister, dor. Echt niets voor mij. Geef mij maar de lente: voor het eerst in maanden terug met de blote voeten in het gras en uitkijken naar de eerste paasbloemen. De natuur wordt wakker uit z’n winterslaap. En ik ook …

Lees meer
Abonneren op Blog

Een freelance copywriter zonder blog is als een schilder zonder verf. Op deze blog schrijf ik dan ook regelmatig iets neer. Over wat me bezighoudt, over mijn job, over mijn leven. Omdat ik het schrijven niet kan laten. En omdat ik overtuigd ben van de meerwaarde van goede content op het web. Leuk dat je even meeleest!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op de nieuwsbrief